Welcome....

Her şey hakkında her şey.....
Yok Yok....
DUYURU : Yoğun bir döneme girdiğim için haftada bir veya iki yazı yazabiliyorum. Biane....

4 Şubat 2013 Pazartesi

Sarayın İncisi

SARAYIN İNCİSİ


En son yazdığım yazıda uzun zaman oldu demişim ama bunda arayı daha da açtığımı fark ettim. Galiba tam bu nedenle de okuyucu kaybettim azıcık. Neyse bunu telafi etmeyi düşünüyorum. Şu an için pek parlak görünmese de önüm o ufak ışığı takip edeyim ben en iyisi. 

Bu girişten sonra yeni izlediğim -aslında yeni sayılmayabilir- bir dizi hakkında yazı yazmaya koyulayım.

Diziyi çok keskin bir şekilde hatırlamasam da çok tatlı bir dizi olduğunu belirteyim. 

 

Konu:
Dizi Joseon dönemi krallarından olan Sukjeong'un kraliçesi Inhyeon'un güvenini kazanan Dong-Yi'nin hikayesini anlatıyor. Dong-Yi köle olarak doğmuştur ancak bir çok asilden kat kat daha akıllıdır. Önce babası ve abisi vatana ihanetten öldürülür. Ancak Dong-Yi hayatta kalır. Ancak kararını vermiştir. Bunu yapanları bulacak ve haksızlığa boyun eğmeyecektir. Sarayın iç işlerine girmeyi başarır ve gerisi izleyene :)

Oyuncular:
Han Hyo-Joo [한효주]
Ji Jin-Hee [지진희] 
Bae Soo-Bin [배수빈] 
Jung Jin-Young [정진영] 
Lee So-Yeon [이소연] 
Park Ha-seon [박하선]
Kim Yoo-Seok [김유석] 
Choi Ran [최란] 
Jeong In-Gi / 정인기

Şu an fark ettim ki o kadar da deteylı izlememişim diziyi sanki hiç bir şey hatırlamıyorum doğrusu. Hani hatırlaman gerekir de haatırlayamazsınya hani tüm gün neydi o diye delirirsin. İşte galiba o duygu şu an beni buldu.

Dizi elbette çok iyiydi. kadrosu da harikaydı. Bölümler çok heyecanlıydı. Annemle sabahları kalktığımızı hatırlıyorum ama arası silik biraz ya. Geçici olduğunu umduğum hafıza kaybı için özür dilerim. 
TRT'de yayınlandığında yeni bir dizi diye umutlanmıştım ki umudum da boşa çıkmamıştı. son bölüme kadar heyecanla izlemiştim. 
Biraz daha saçmalamayayım en iyisi. Siz de izleyin ve beraber tartışalım. Bana hatırlatan biri çıksa ne iyi olur diye düşünmeden edemedim ama yeni geldiğim düşünülürse öyle biri olması biraz zor ama yine de izleyin ve konuşalım diyorum. Ve yazıya burada son vereyim biraz fotoğraf paylaşayım. sonra da sizi diziyle baş başa bırakayım.



           
Başka bir yazıda görüşmek üzere
Shin Yoon Hee


Not: Bir de şu yorum olayı var değil mi? Birazcıcık yorum bıraksanız nasıl olur ama? Bana yardım ederseniz de başka blogger'lar azıcık bir kitle sahibi olsam? Çok Şey istiyorum galiba???? Şimdiden Teşekkürler!! Kamisammida :)

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Selam, özledik çingum. :) Ama çok haklısın canım, yoğun bir dönem geçiriyoruz, dersler ağırlaştı ve vakit bulmak zor oluyor. Okuyucu kaybettiğini düşünmüyorum, senin yazılarını severek okuyan çok insan olduğuna eminim. Sadece yorum bırakmayanlar var. Bu benim de canımı sıkan bir şey ama okuyucunun kendisine kalmış, yapacak bişi yok.. Okuyanlar kendinizi belli edin lütfen. (^__^)v
    Diziyi izlemedim ama adını çok duydum, izlemek isterim sınavlar filan bittikten sonra. ^.^ Ellerine sağlık. :)

    YanıtlaSil